Logistiikka-messut

Sisälogistiikan, turvallisuuden ja työhyvinvoinnin ammattimessuilla 9547 kävijää

Tiedote Uutiset  13.09.2018

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa tällä viikolla järjestetyt Turvallisuus-, EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messut sekä Työterveyspäivät toivat 9547 messuvierasta Tampereelle. Tapahtumissa oli yhteensä 360 näytteilleasettajaa. Turvallisuuden, kyberturvallisuuden ja varautumisen teemojen lisäksi keskustelu kävi vilkkaana myös eri toimialojen työturvallisuudesta ja työkykyriskeistä. Turvallisuuden ja riskienhallinnan sekä työhyvinvoinnin ammattilaistapahtumassa esiteltiin palo- ja pelastusalan ammattilaisille sekä työturvallisuuden ja -hyvinvoinnin osaajille uusia toimintamalleja sekä uutuuksia unohtamatta kiinnostavia asiantuntijapuheenvuoroja.

− Kyberturvallisuus näyttäytyy positiivisena asiana suomalaisille. Suomessa ymmärretään teknologian kehitystä ja eri alojen toimijat tekevät yhteistyötä tällä saralla. Tulevaisuuden turvallisuuden näkökulmasta korostuvat yllätyksellisyys ja sietokyky. Kyse on myös siitä, kuinka tietoisia olemme nykyhetkestä ja kuinka kehitämme varautumista. Turvallisuudestaan huolehtivat organisaatiot ovat kilpailukykyisiä ja luotettavia toimijoita, sanoo kyberturvallisuuden asiantuntija, Aalto-yliopiston professori Jarno Limnéll.

− Tapahtumakokonaisuus toimi erittäin hyvin. Näytteilleasettajat ja messuvieraat kokivat, että tapahtumilla oli selvä synergia ja sisältö kiinnosti eri toimialojen osaajia yli ammattirajojen. EuroSafety ja Työhyvinvointi järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2020, kertoo toimitusjohtaja Hannu Vähätalo Tampereen Messut Oy:stä.

Katso video: Turvallisuus- ja hyvinvointiala on kokoontunut Tampereelle

Logistiikka: Vuoden sisälogistiikan innovaatio -tunnustus forssalaiselle Jomet Oy:lle

Vuoden paras kotimainen sisälogistiikan innovaatio on forssalaisen Jomet Oy:n kehittämä pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpack. Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry myönsi palkinnon keskiviikkona Logistiikka-messuilla. Palkintoraati kuvasi innovaatiota hyväksi esimerkiksi siitä, miten korkeatasoisen osaamisen ja asiakkaan toimintaympäristön ymmärryksen yhdistelmällä on tuotettu kansainvälisesti korkeatasoinen sisälogistiikan innovaatio.

Uutinen: Vuoden sisälogistiikan innovaatio on Jomet Oy:n pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpack

Logistiikka 2018 -messuilla oli mukana 91 alan johtavaa yritystä, jotka esittelivät uusia palvelu- ja tuoteinnovaatioita sekä asiantuntijat kertoivat muun muassa automaation ja robotiikan hyödyntämisestä logistiikassa. Logistiikka-messut toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 2020 yhdessä Empack- ja Elintarviketeollisuus -messujen kanssa.

Uutinen: Empack, Elintarviketeollisuus ja Logistiikka yhdessä Tampereella 2020   

Tapahtumakokonaisuuteen kuuluivat 11.–13.9. järjestetyt Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut sekä 11.–12.9. Työterveyslaitoksen Työterveyspäivät. Lisäksi 12.–13.9. toteutettiin Logistiikka-messut. Tapahtumissa on yhteensä yli 330 näytteilleasettajaa lähes 20 maasta. Messutapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Suomen Palokalustoliikkeiden Yhdistys SPLY ry. Työterveyslaitos järjestää Työterveyspäivät.

Kuvat, videot, näytteilleasettajien tiedotteet: www.tampereenmessut.fi/medialle/materiaalipankki

Twitter: Seuraa @TampereenMessut ja osallistu keskusteluun hashtageilla #TurvallisuusTampere2018, #Turvallisuus, #EuroSafety, #Työhyvinvointi, #Logistiikka, #ttpaivat

LISÄTIEDOT: www.eurosafety.fi 
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, @VelluRouvali1
Meri Mattila, viestinnän asiantuntija, p. 0400 914 877, @MeriTMattila