Logistiikka-messut

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Joustavaa sisälogistiikkaa

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto ›

Tampereen Messut siirtää loppukevään 2021 messutapahtumat

Tampereen Messut Oy on päättänyt siirtää loput keväälle 2021 ajoitetut messutapahtumat myöhäisempään ajankohtaan. Siirtopäätös koskee huhtikuun Virittäydy vapaalle -tapahtumakokonaisuutta, joka siirtyy huhtikuulle 2022, sekä toukokuun EuroSafety-, Työhyvinvointi-, Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messuja, jotka toteutetaan syyskuussa 2022. Kevään 2021 muut tapahtumat on siirretty vallitsevan koronapandemian johdosta jo aiemmin. Syksyn vilkkaaseen tapahtumakauteen messuyhtiössä uskotaan vahvasti.

Teemana joustava sisälogistiikka

Messuilla pureudutaan joustavan sisälogistiikan mahdollisuuksiin esimerkiksi automatisoitujen työympäristöjen ja ketterien ohjelmistojen kautta. Messujen ohjelmasisällöt nostavat esille puheenaiheita uusista toimintamalleista ja henkilökunnan mukautumisesta uusiin järjestelmiin.

Haluatko mukaan messuille?

Ota yhteyttä myyntiin ja varaa osastopaikkasi syksyn 2022 tapahtumaan nyt.

#samassapaketissa Tampereella Elintarviketeollisuus-messut.

Sisälogistiikka kuntoon

LOGYn Sisälogistiikkafoorumissa puhuttavat toimivat, tehokkaat ja innovatiiviset sisälogistiikan ratkaisut, joilla voidaan tuottaa merkittävää lisäarvoa yrityksen koko toimitusketjuun.

Yhdistys palkitsi 2018 tapahtuman yhteydessä LOGYn Sisälogistiikan innovaatio 2018 -tunnustuksella forssalaisen Jomet Oy:n kehittämän pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpackin.

Kohtaamisia ja kauppaa

Logistiikka 2022 on alan merkittävin sisälogistiikan asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa.

Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta.

Tervetuloa Tampereelle!

Samassa paketissa asiaa pakkauksista ja elintarviketeollisuudesta

Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti järjestetään Elintarviketeollisuus-messut, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Tapahtumakokonaisuudessa on mukana alojen toimijoita ja asiantuntijoita, jotka esittelevät palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoutta.

“Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille”

– Heikki Ojanperä, johtaja, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

“Logistiikka-messut ovat meille tärkeä tilaisuus, koska siellä kokoontuvat laajasti alan vaikuttajat. Kohtaamme messuilla sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme ja pääsemme esittelemään isolle yleisölle uusimmat sisälogistiikan ratkaisumme. Alan kehittäjät löytyvät näytteilleasettajien listalta, joten suosittelen osallistumaan.”

– Mira Sohlman, Business Director, Commerce Leanware Oy

“Logistiikka-messuilla tapaamme suomalaiset alan ammattilaiset ja pääsemme tutustumaan logistiikan ajankohtaisiin ratkaisuihin. Oma aktiivisuus ja messuosallistumisen suunnittelu ovat myynnin onnistumisen kannalta a ja o. Meille Logistiikka-messut tarjoavat mahdollisuuden tuoda sekä omaa että jäsentemme toimintaa ja osaamista esiin. Saamme messuilta uusia kontakteja verkostoomme, mikä helpottaa myyntiä tulevaisuudessa.”

– Henri Ahlqvist, toiminnanjohtaja, Limowa

“Voin suositella Tampereen Logistiikkamessuja lämpimästi. Logistiikkamessut ovat loistava mahdollisuus verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita sekä kuulla mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista aiheista.”

– Markku Henttinen, Toimitusjohtaja, LOGY ry

Näytteilleasettajana MM.

AEL-Amiedu Oy / Taitotalo Aksulit Oy Algol Technics Oy Christian Berner Oy Constructor Finland Oy KASTEN DL Software Oy eSend Finland Oy Exide Technologies Oy / GNB Industrial Power Finnsiirto Oy GLI Express Oy / GLI Yhtiöt Oy Helsingin Satama Oy JuhlaForum Kovasat Kuljetus&Logistiikka -lehti Leanware Oy LIMOWA Ry Logistikas Oy Maslog Oy Mechaul Vaakalaitteet Oy Optiscan Oy Procomp Solutions Oy Roltex Oy SA-TU Logistics Oy Sagax Finland Asset Management Oy Schmalz Ab Oy Sigma Trukit Oy SSI Schäfer Finland Fritz Schäfer Gmbh Filial in Finland Suomen Kalustoratkaisut Oy Suomen Konetalo Oy Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry Tampereen Messut Oy Tripoint Oy Tuoretie Oy Turck Vilant Systems Varova Oy Wihuri Oy Tekninen Kauppa X3msoft Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Valio ‒ Suomen vastuullisin brändi

Yhdessä suomalaisen meijeri- ja elintarviketeollisuuden kärkiyrityksen kanssa nostamme esiin ajankohtaisia sisälogistiikan ja elintarviketeollisuuden teemoja: edistämme vastuullisuutta sekä hyvinvointia innovaatioiden avulla. Valio on edelläkävijä paitsi elintarviketeollisuudessa myös tilaustoimitusketjun kehityksessä ja jakelupalveluissa tarjoamalla varastointi- ja jakelupalveluita asiakkailleen. Markkinoinnissa ja tapahtuma-aikana tuomme esiin raikkaita näkökulmia alan muutoksesta case-esimerkein, esityksin ja puheenvuoroin. Suomalaiset valitsivat Valion Suomen vastuullisimmaksi brändiksi seitsemättä kertaa peräkkäin.

#Logistiikka2020

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 14.09.2022 klo 10:00-17:00
Torstaina 15.09.2022 klo 10:00-16:00