Logistiikka-messut

12.–13.9.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Sisälogistiikkaa ja materiaalinkäsittelyä

Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja materiaalinkäsittelyä, logistiikka- ja varastointipalveluja. Messuilta saat apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Rekisteröidy kävijäksi › Varaa osasto ›

Toimiva logistiikka on kilpailuetu – Logistiikka-messut näyttävät miten

Logistiikka-messut kokoavat valtakunnallisesti alan ammattilaiset ja asiantuntijat tutustumaan uusimpiin tuotteisiin, palveluihin ja ratkaisuihin.

Monipuolinen tapahtumakokonaisuus esittelee alan tarjontaa kattavasti ja tarjoaa uusimman tiedon niin materiaalinkäsittelyn kuin sisälogistiikan saralta.

Tulevaisuudessa logistiikan merkitys yrityksissä vain kasvaa

Suomen sisälogistiikkamarkkinan arvioidaan olevan kooltaan 350 miljoonaa euroa. Suomalaiset yritykset ulkoistavat tällä hetkellä ainoastaan 12 prosenttia logistiikastaan, vaikka logistiikan ulkoisuusaste on nousussa, se ei silti yllä Eurooppalaisten yritysten 40 prosentin ulkoistusasteeseen. Tulevaisuudessa logistiikan merkitys yrityksissä on valtava ja tarve logistiikkapalveluille alati kehittyvä.

Kumppaniyrityksenä Würth Oy

Logistiikka 2018 -messujen kumppaniyrityksenä toimii riihimäkeläinen palveluntuottaja, Würth Oy.

– Paras logistiikka edellyttää myös parhaita kumppaneita. Kumppanuus Logistiikka 2018 -messutapahtuman kanssa on Würthille tärkeää, sillä alan edelläkävijän tulee pysyä jatkuvasti liikkeessä, sanoo toimitusjohtaja Mika Rantanen Würth Oy:stä.

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

Sisälogistiikkafoorumi osana ohjelmaa

LOGY ry toteuttaa messujen yhteyteen suositun Sisälogistiikkafoorumi-tapahtuman.

Yhdistys palkitsee tapahtuman yhteydessä LOGYn Sisälogistiikan innovaatio 2018 -tunnustuksella innovatiivisen ja rohkean projektin tai hankkeen.

Kohtaamisia ja kauppaa

Logistiikka 2018 on alan merkittävin sisälogistiikan asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa. Tervetuloa Tampereelle!

Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta. Tutustu näytteilleasettajiin!

Samassa paketissa asiaa työturvallisuudesta

Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti järjestetään myös Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma. Mukana on paljon alan toimijoita ja asiantuntijoita, jotka esittelevät työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoutta.

Ohjelmassa MM.

“Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille”

– Heikki Ojanperä, johtaja, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

“Meillä on tänä vuonna paljon kerrottavaa, sillä olemme tuoneet markkinoille uuden Kaukokiito-tuotteen: yritysten väliset pakettikuljetukset. Samalla selkeytimme nykyistä palveluvalikoimaamme. Odotamme innolla keskusteluja niin uusien tuttavuuksien kuin nykyisten asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tervetuloa Tampereen Logistiikka-messuille sparrailemaan kanssamme ajatuksia logistiikka- ja toimitusketjusi tehostamiseksi!”

– Timo Maijala, johtaja, liiketoimintaratkaisut, Suomen Kaukokiito Oy

“Sisälogistiikan erilaiset ratkaisut puhuttaa meillä paljon. Keskitymme erityisesti automaation lisäämiseen ja esimerkiksi tällä hetkellä käynnissä on useampi AGV-hanke. Automaation avulla saamme paremman näkökulman keskeneräiseen tuotantoon ja sen määrään. Myös jäljitettävyys on tärkeässä osassa sisälogistiikassamme. Logistiikka-messujen ohjelmassa kiinnostaa muun muassa tekoälyn mahdollisuudet logistiikassa sekä tehdaslogistiikan automatisoinnista erityisesti digiloikka.”

– Pasi Antinmaa, tehdaspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat

Yhteistyössä:

#Logistiikka

12.–13.9.2018
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Suomen merkittävin alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa ja materiaalinkäsittelyä, logistiikka- ja varastointipalveluja. Messuilta saat apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Rekisteröidy kävijäksi › Varaa osasto ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 12.09.2018 klo 10:00-17:00
Torstaina 13.09.2018 klo 10:00-16:00