Logistiikka-messut

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Joustavaa sisälogistiikkaa

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto › Rekisteröidy kävijäksi ›

Pääyhteistyökumppanina logistiikan suurmestari Valio

Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messujen kumppanina nähdään ja koetaan Valio. Ruokatalo tuo tapahtumaan oman tietoutensa sisälogistiikan ketteristä ratkaisuista ja maidontuotannon ympäristövaikutuksista niin tuotannossa kuin kuljetuksessa. Tulevaisuuden hiilineutraali maito tarkoittaa, että päästöjä vähennetään ja sidotaan ilmasta vähintään sama määrä kuin niitä syntyy maitotilalla, kuljetuksissa, tehtaalla ja pakkausten valmistamisessa sekä muualla maidon matkan varrella. Tutustu Valion kumppanikolumneihin.

Maksuton rekisteröityminen avoinna tapahtumaan saakka

Messuilla pureudutaan joustavan sisälogistiikan mahdollisuuksiin esimerkiksi automatisoitujen työympäristöjen ja ketterien ohjelmistojen kautta. Messujen ohjelmasisällöt nostavat esille puheenaiheita uusista toimintamalleista ja henkilökunnan mukautumisesta uusiin järjestelmiin.

Yksi rekisteröityminen avaa ovet yhteensä neljään tapahtumaan. Samanaikaisesti järjestetään myös Logistiikka-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut. Syyskuussa messuhallit kihisevät raudan lujaa ammattilaisuutta eri alojen huipuilta. Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen pääyhteistyökumppanin toimii Valio.

Haluatko mukaan messuille?

Ota yhteyttä myyntiin ja varaa osastopaikkasi syksyn 2022 tapahtumaan nyt.

#samassapaketissa Tampereella Elintarviketeollisuus-messut.

Sisälogistiikka kuntoon

LOGYn Sisälogistiikkafoorumissa puhuttavat toimivat, tehokkaat ja innovatiiviset sisälogistiikan ratkaisut, joilla voidaan tuottaa merkittävää lisäarvoa yrityksen koko toimitusketjuun.

Yhdistys palkitsi 2018 tapahtuman yhteydessä LOGYn Sisälogistiikan innovaatio 2018 -tunnustuksella forssalaisen Jomet Oy:n kehittämän pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpackin.

Kohtaamisia ja kauppaa

Logistiikka 2022 on alan merkittävin sisälogistiikan asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa.

Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta.

Tervetuloa Tampereelle!

Samassa paketissa asiaa pakkauksista ja elintarviketeollisuudesta

Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti järjestetään Elintarviketeollisuus-messut, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Tapahtumakokonaisuudessa on mukana alojen toimijoita ja asiantuntijoita, jotka esittelevät palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoutta.

Ohjelmassa MM.

“Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille”

– Heikki Ojanperä, johtaja, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

“Logistiikka-messut ovat meille tärkeä tilaisuus, koska siellä kokoontuvat laajasti alan vaikuttajat. Kohtaamme messuilla sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme ja pääsemme esittelemään isolle yleisölle uusimmat sisälogistiikan ratkaisumme. Alan kehittäjät löytyvät näytteilleasettajien listalta, joten suosittelen osallistumaan.”

– Mira Sohlman, Business Director, Commerce, Leanware Oy

“Logistiikka-messuilla tapaamme suomalaiset alan ammattilaiset ja pääsemme tutustumaan logistiikan ajankohtaisiin ratkaisuihin. Oma aktiivisuus ja messuosallistumisen suunnittelu ovat myynnin onnistumisen kannalta a ja o. Meille Logistiikka-messut tarjoavat mahdollisuuden tuoda sekä omaa että jäsentemme toimintaa ja osaamista esiin. Saamme messuilta uusia kontakteja verkostoomme, mikä helpottaa myyntiä tulevaisuudessa.”

– Henri Ahlqvist, toiminnanjohtaja, Limowa

“Voin suositella Tampereen Logistiikkamessuja lämpimästi. Logistiikkamessut ovat loistava mahdollisuus verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita sekä kuulla mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista aiheista.”

– Markku Henttinen, Toimitusjohtaja, LOGY ry

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajat päivitetty 14.4.2022 - AEL-Amiedu Oy / Taitotalo Aksulit Oy Algol Technics Oy BITO Varastotekniikka Christian Berner Oy Constructor Finland Oy KASTEN DL Software Oy Element Logic Finland Oy eSend Finland Oy Eurobox Finland Oy Exide Technologies Oy / GNB Industrial Power Finnsiirto Oy GLI Express Oy / GLI Yhtiöt Oy Handheld Finland Oy Helsingin Satama Oy JTA-Connection Oy JuhlaForum Kauko Oy Kovasat Kuljetus&Logistiikka -lehti Leanware Oy LIMOWA Ry Logistikas Oy LogisTila Oy LKV Maslog Oy Mechaul Vaakalaitteet Oy Mosca Direct Finland Oy Optiscan Oy Procomp Solutions Oy Roltex Oy SA-TU Logistics Oy Sagax Finland Asset Management Oy Schmalz Ab Oy Sigma Trukit Oy Sigma Trukit Oy SSI SCHÄFER OY STILL FINLAND STILL Sverige AB, sivuliike Suomessa STILL FINLAND STILL Sverige AB, sivuliike Suomessa Storit Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

Valio ‒ Suomen vastuullisin brändi

Yhdessä suomalaisen meijeri- ja elintarviketeollisuuden kärkiyrityksen kanssa nostamme esiin ajankohtaisia sisälogistiikan ja elintarviketeollisuuden teemoja: edistämme vastuullisuutta sekä hyvinvointia innovaatioiden avulla. Valio on edelläkävijä paitsi elintarviketeollisuudessa myös tilaustoimitusketjun kehityksessä ja jakelupalveluissa tarjoamalla varastointi- ja jakelupalveluita asiakkailleen. Markkinoinnissa ja tapahtuma-aikana tuomme esiin raikkaita näkökulmia alan muutoksesta case-esimerkein, esityksin ja puheenvuoroin. Suomalaiset valitsivat Valion Suomen vastuullisimmaksi brändiksi seitsemättä kertaa peräkkäin.

#Logistiikka2020

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto › Rekisteröidy kävijäksi ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 14.09.2022 klo 10:00-17:00
Torstaina 15.09.2022 klo 10:00-16:00