Logistiikka-messut

9.–10.9.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka2020

Joustavaa sisälogistiikkaa

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

#samassapaketissa samaan aikaan: Elintarviketeollisuus-messut sekä pakkausalan messutapahtuma Empack.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto ›

Viimeksi messuilla oli 9547 kävijää

Logistiikka-messut toteutetaan seuraavan kerran syksyllä 2020 yhdessä Empack- ja Elintarviketeollisuus-messujen kanssa.

Logistiikka 2018 -messuilla oli mukana 91 alan johtavaa yritystä, jotka esittelivät uusia palvelu- ja tuoteinnovaatioita sekä asiantuntijat kertoivat muun muassa automaation ja robotiikan hyödyntämisestä logistiikassa. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa syyskuussa 2018 järjestetyt Turvallisuus-, EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messut sekä Työterveyspäivät toivat 9 547 messuvierasta Tampereelle. Tapahtumissa oli yhteensä 360 näytteilleasettajaa. Turvallisuuden, kyberturvallisuuden ja varautumisen teemojen lisäksi keskustelu kävi vilkkaana myös eri toimialojen työturvallisuudesta ja työkykyriskeistä.

Tulevaisuudessa logistiikan merkitys yrityksissä vain kasvaa

Suomen sisälogistiikkamarkkinan arvioidaan olevan kooltaan 350 miljoonaa euroa. Suomalaiset yritykset ulkoistavat tällä hetkellä ainoastaan 12 prosenttia logistiikastaan, vaikka logistiikan ulkoisuusaste on nousussa, se ei silti yllä Eurooppalaisten yritysten 40 prosentin ulkoistusasteeseen. Tulevaisuudessa logistiikan merkitys yrityksissä on valtava ja tarve logistiikkapalveluille alati kehittyvä.

Haluatko mukaan messuille?

Ota yhteyttä myyntiin ja varaa osastopaikkasi syksyn 2020 tapahtumaan nyt.

#samassapaketissa Tampereella on Empack-, Logistiikka- sekä Elintarviketeollisuus-messut.

Sisälogistiikka kuntoon

LOGYn Sisälogistiikkafoorumissa puhuttavat toimivat, tehokkaat ja innovatiiviset sisälogistiikan ratkaisut, joilla voidaan tuottaa merkittävää lisäarvoa yrityksen koko toimitusketjuun.

Yhdistys palkitsi 2018 tapahtuman yhteydessä LOGYn Sisälogistiikan innovaatio 2018 -tunnustuksella forssalaisen Jomet Oy:n kehittämän pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpackin.

Kohtaamisia ja kauppaa

Logistiikka 2020 on alan merkittävin sisälogistiikan asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa.

Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta.

Tervetuloa Tampereelle!

Samassa paketissa asiaa pakkauksista ja elintarviketeollisuudesta

Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti järjestetään Elintaviketeollisuus-messut sekä pakkausala messutapahtuma Empack. Elintarviketeollisuus-messut tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Kolmen tapahtuman kokonaisuudessa on mukana alojen toimijoita ja asiantuntijoita, jotka esittelevät palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoutta.

“Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille”

– Heikki Ojanperä, johtaja, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

“Meillä on tänä vuonna paljon kerrottavaa, sillä olemme tuoneet markkinoille uuden Kaukokiito-tuotteen: yritysten väliset pakettikuljetukset. Samalla selkeytimme nykyistä palveluvalikoimaamme. Odotamme innolla keskusteluja niin uusien tuttavuuksien kuin nykyisten asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tervetuloa Tampereen Logistiikka-messuille sparrailemaan kanssamme ajatuksia logistiikka- ja toimitusketjusi tehostamiseksi!”

– Timo Maijala, johtaja, liiketoimintaratkaisut, Suomen Kaukokiito Oy

“Sisälogistiikan erilaiset ratkaisut puhuttaa meillä paljon. Keskitymme erityisesti automaation lisäämiseen ja esimerkiksi tällä hetkellä käynnissä on useampi AGV-hanke. Automaation avulla saamme paremman näkökulman keskeneräiseen tuotantoon ja sen määrään. Myös jäljitettävyys on tärkeässä osassa sisälogistiikassamme. Logistiikka-messujen ohjelmassa kiinnostaa muun muassa tekoälyn mahdollisuudet logistiikassa sekä tehdaslogistiikan automatisoinnista erityisesti digiloikka.”

– Pasi Antinmaa, tehdaspäällikkö, Nokian Raskaat Renkaat

“Logistiikka-messuilla tapaamme suomalaiset alan ammattilaiset ja pääsemme tutustumaan logistiikan ajankohtaisiin ratkaisuihin. Oma aktiivisuus ja messuosallistumisen suunnittelu ovat myynnin onnistumisen kannalta a ja o. Meille Logistiikka-messut tarjoavat mahdollisuuden tuoda sekä omaa että jäsentemme toimintaa ja osaamista esiin. Saamme messuilta uusia kontakteja verkostoomme, mikä helpottaa myyntiä tulevaisuudessa.”

– Henri Ahlqvist, toiminnanjohtaja, Limowa

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajat päivitetty 29.1.2020 - ABC Solutions Oy Aimtec Oy Aksulit Oy Algol Technics Oy Auramo Oy BASF Oy Bedika Oy Bedika Oy Blücher Finland Camfil Oy Condite Oy Constructor Finland Oy KASTEN Dosetec Exact Oy Duni Oy EAB Finland Oy Exide Technologies Oy GNB Industrial Power Finnsiirto Oy Finnvacum Oy Ab FlowExperts Oy Go On Yhtiöt Helsingin Satama Oy JS-Group Oy JTJ-Sales Oy JuhlaForum Kafeko Oy Kari Nevalainen Oy Kehittyvä Elintarvike -lehti Labema Oy LIAG Laeufer International AG Lihakeskusliitto ry LIMOWA Ry Lindqvist Oy Lintec Linepack Oy Logicor Oy Logistikas Oy Mediq Suomi Oy Net-Foodlab Oy NordLog Oy Optiscan Oy
Kaikki näytteilleasettajat ›

Yhteistyössä:

#Logistiikka2020

9.–10.9.2020
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka2020

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

#samassapaketissa samaan aikaan: Elintarviketeollisuus-messut sekä pakkausalan messutapahtuma Empack.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi › Varaa messuosasto ›

Aukioloajat

Keskiviikkona 09.09.2020 klo 10:00-17:00
Torstaina 10.09.2020 klo 10:00-16:00

Ajankohtaista