Logistiikka-messut

Menesty messuilla -verkkokurssi

Uusi näytteilleasettajan verkkokurssi asiakkaillemme veloituksetta

Tampereen Messujen näytteilleasettajat saavat syyskuusta 2019 lähtien käyttöönsä uuden Menesty messuilla – näytteilleasettajan verkkokurssin (ovh 89 €). Kurssi on suunnattu ensimmäisiä kertoja messuille osallistuville näytteilleasettajille ja se tarjoaa käytännölliset vinkit siihen, miten näytteilleasettaja saa suurimman hyödyn irti messuosallistumisestaan. Neljään osioon jakautuva kurssi ohjaa tuloksellisen messuosallistumisen taitoihin askel askeleelta aina oikeiden messujen valinnasta messujen menestyksekkääseen jälkihoitoon asti. Kurssi on lajissaan Suomen ensimmäinen ja sen on laatinut ammattimaisia suomalaisia messujärjestäjiä edustava Messu- ja tapahtumajärjestäjät ry. Kurssi on toteutettu Suomen Messusäätiön rahoituksella.

Kurssin osat:

• Messumedian erityispiirteet ja niiden hyödyntäminen
• Toiminta ennen messuja (mm. tavoitteiden asettaminen, budjetointi, osastosuunnittelu, ennakkomarkkinointi)
• Toiminta messujen aikana (mm. osastotyöskentely, miten pysäyttää kävijä osastolle, tapahtuman aikainen markkinointi ja viestintä)
• Messujen jälkeen tehtävät toimenpiteet (miten saada suurin hyöty irti messuosallistumisesta ja miten arvioida onnistuminen)

Kurssin voi suorittaa omassa tahdissa ja sen kokonaiskesto on noin kaksi tuntia. Verkkokoulutus on näytteilleasettajan käytössä 90 vuorokauden ajan kurssille rekisteröitymisestä.

Linkin kurssille saat ilmoittauduttuasi messuille. Jos olet jo ilmoittautunut voit pyytää linkkiä yhteyshenkilöltäsi messuilla.