Logistiikka-messut

Mikä on Logistiikka?

Ratkaisuja sisälogistiikkaan sekä materiaalinkäsittelyyn

Messuilta saat apua logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon sekä logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit, lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Tervetuloa Suomen merkittävimpään alan tapahtumaan!

Kävijäksi rekisteröityminen on maksutonta.

Rekisteröidy messuille nyt!

100 % logistiikkaa

Toimitusjohtaja,

löydät messuilta tehokkaimmat ratkaisut ulkoistamiseen sekä logistiikkatilojen monikäyttöisyyteen. Päivität tietosi alan kirkkaimmista trendeistä sekä tuoreimmista innovaatioista.

Varastopäällikkö,

tutustut messuilla uusimpiin sisälogistiikkaa tehostaviin järjestelmiin, kone- ja laitevalikoimiin. Löydät ratkaisut sujuvampaan logistiikan ja automaation hallintaan.

Varastotyöntekijä,

löydät arkea helpottavat työvälineet messuilta. Voit kokeilla tuote- ja teknologiauutuksia käytännössä sekä nähdä konkreettiset tuotedemonstraatiot näytösalueilla.


Toimiva logistiikka + ammattitaitoinen henkilökunta = kilpailuetu

Toimiva logistiikka on kilpailuetu jokaiselle yritykselle. Erityisesti sisälogistiikka on kovaa vauhtia nousemassa yhdeksi tärkeimmistä yritysten toiminnan kehittämisen kohteista.

Logistiikan tehokkuuteen vaikuttavat niin kone- ja laiteteknologian automaatiokehitys, digitalisaation avaamat uudet mahdollisuudet sekä henkilökunnan pätevyys. Messuilla näet ja kuulet alan uusimmat kehitysaskeleet maksimaalisen kilpailuedun saavuttamiseksi.

Tutustu ohjelmaan


Miksi messuille?

  • Löydät ratkaisuja logistiikan ongelmiin
  • Maksimoit jo olemassa olevan logistiikkaketjun toimintaa
  • Näet tulevaisuuden tuotehankinnat paikan päällä
  • Joudutat hankintaprosessia vertailemalla toimijoita
  • Tapaat uudet sekä nykyiset yhteistyökumppanisi

”Tampereen Logistiikka-messuilla kannattaa ilman muuta vierailla ja tutustua alan uutuuksiin – kaikki alan ammattilaiset ovat paikalla kertomassa viimeisimmät logistiikan kuulumiset. Osallistumme messuille tavataksemme nykyisiä asiakkaitamme ja toivomme tietysti tapaamamme myös paljon uusia kontakteja.”
− Markkinointipäällikkö Kirsi Ahonen, Rotator Oy

Mukana olevat yritykset


Samaan aikaan samassa paikassa

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti myös Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma.

Turvallisuus-, EuroSafety-, Työhyvinvointi-messut sekä Työterveyspäivät kokoavat yhteen tuhansia ammattilaisia ja tapahtumakokonaisuudessa on esillä laajasti alan tuotevalikoimaa sekä palveluita.

Lue lisää


Ilmoittautumalla
kävijäksi ennakkoon
säästät aikaa ja vaivaa

Rekisteröitymällä kävijäksi pääset messuille sisään jonottamatta ja olet myös mukana messujen sisäpiirissä.

Saat muun muassa
  • Uusimmat sisällöt suoraan sähköpostiisi
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista
  • Tiedon seuraavista messuista

Rekisteröidy kävijäksi