Logistiikka-messut

Logistiikka-messut

Ratkaisuja sisälogistiikkaan sekä materiaalinkäsittelyyn

Messuilta saat apua logistiikka- ja koko toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon sekä logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit, lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Tervetuloa Suomen merkittävimpään alan tapahtumaan!

Tilaa tuoreimmat uutiset suoraan sähköpostiisi.

Tilaa uutiskirje

100 % logistiikkaa

Toimitusjohtaja,

löydät messuilta tehokkaimmat ratkaisut ulkoistamiseen sekä logistiikkatilojen monikäyttöisyyteen. Päivität tietosi alan kirkkaimmista trendeistä sekä tuoreimmista innovaatioista.

Varastopäällikkö,

tutustut messuilla uusimpiin sisälogistiikkaa tehostaviin järjestelmiin, kone- ja laitevalikoimiin. Löydät ratkaisut sujuvampaan logistiikan ja automaation hallintaan.

Varastotyöntekijä,

löydät arkea helpottavat työvälineet messuilta. Voit kokeilla tuote- ja teknologiauutuksia käytännössä sekä nähdä konkreettiset tuotedemonstraatiot näytösalueilla.


Patoutunut ihmistapaamisten tarve kärjessä, yhdessä kiinnostuksen äärellä

Elintarviketeollisuus- ja logistiikka-alan ammattilaiset ottivat täyden ilon irti aidoista kohtaamisista kahden päivän ajan Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa, kun Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messut järjestettiin 14.–15.9.2022 osana työelämän superpäiviä. Kahden päivän aikana tapahtumassa vieraili yhteensä 3445 kävijää.

Lue vuoden 2022 tapahtumasta


Miksi messuille?

  • Löydät ratkaisuja logistiikan ongelmiin
  • Maksimoit jo olemassa olevan logistiikkaketjun toimintaa
  • Näet tulevaisuuden tuotehankinnat paikan päällä
  • Joudutat hankintaprosessia vertailemalla toimijoita
  • Tapaat uudet sekä nykyiset yhteistyökumppanisi

”Tampereen Logistiikka-messuilla kannattaa ilman muuta vierailla ja tutustua alan uutuuksiin – kaikki alan ammattilaiset ovat paikalla kertomassa viimeisimmät logistiikan kuulumiset. Osallistumme messuille tavataksemme nykyisiä asiakkaitamme ja toivomme tietysti tapaamamme myös paljon uusia kontakteja.”
− Markkinointipäällikkö Kirsi Ahonen, Rotator Oy

Mukana olevat yritykset


Työelämän superviikko!

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti myös kolme muuta tapahtumaa:

Elintarviketeollisuus-, EuroSafety- sekä Työhyvinvointi-messut kokoavat jälleen yhteen tuhansia eri alojen ammattilaisia. Vuonna 2022 näiden neljän tapahtuman yhteiskävijämäärä oli 7836 vierailijaa.


Pysy mukana tilaa uutiskirje!

Kirjeen tilaajat saavat uusimmat tiedot tapahtumasta suoraan sähköpostiin.

Saat muun muassa
  • Tiedon rekisteröitymisen avautumisesta
  • Uusimmat ohjelmajulkistukset
  • Vinkkejä sujuvaan messupäivään
  • Yhteenvedon messupäivän tapahtumista

Tilaa uutiskirje