Logistiikka-messut

LOGY ja Tampereen Messut yhteistyöhön

Uutiset  06.11.2017

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry on allekirjoittanut Tampereen Messut Oy:n kanssa yhteistyösopimuksen seuraavista Logistiikka-messuista. Vuoden 2018 tapahtumasta halutaan kehittää entistä kiinnostavampi osallistujille.

– Yhteistyön tavoitteena on koota yhteen kaikki sisälogistiikan asiantuntijat alan merkittävimpään verkostoitumistapahtumaan Suomessa. Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta. Toteutamme muun muassa suositun Sisälogistiikkafoorumi-tapahtuman messujen yhteyteen. LOGY jakaa messuilla myös sisälogistiikkainnovaatio-tunnustuksen alalla ansioituneelle toimijalle, kertoo toimitusjohtaja Markku Henttinen LOGY ry:stä.

– Haluamme tarjota sisälogistiikan ammattilaisille kohdennettua ja ajankohtaista tietoa alalta. Uskon, että yhteistyössä LOGYn kanssa toteutettava Logistiikka-messujen ohjelmatarjonta kiinnostaa ja houkuttelee ammattilaiset syyskuussa Tampereelle, sanoo myyntiryhmäpäällikkö Jani Maja Tampereen Messut Oy:stä.

Logistiikka-ammattilainen: vastaatko myös työturvallisuudesta?

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti myös Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan tapahtuma. Turvallisuus-, EuroSafety-, Työhyvinvointi-messut sekä Työterveyspäivät kokoavat yhteen tuhansia ammattilaisia ja tapahtumakokonaisuudessa on esillä laajasti alan tuotevalikoimaa sekä palveluita.

– Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut tarjoavat myös sisälogistiikan ammattilaisille, jotka vastaavat organisaationsa työturvallisuudesta ja -hyvinvoinnista, esimerkiksi monipuolisen kattauksen turvallisuustuotteita aina henkilönsuojamista ensiaputarvikkeisiin, jatkaa Maja.

Lue lisää: Pohjoismaiden suurin turvallisuusalan ammattilaistapahtuma 11.–13.9.2018 Tampereella