Logistiikka-messut

Kilpailukyvyn merkitys kasvaa logistiikassa

Uutiset  31.08.2016

Suomen merkittävin alan messutapahtuma Logistiikka 2016 esittelee sisälogistiikkaa ja siihen läheisesti liittyviä logistiikka- ja varastointipalveluja.

Materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten päätapahtuma

– Logistiikka-messut Tampereella ovat kiistämättä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaisten päätapahtuma, jossa esitellään laajasti alan usimmat ratkaisut, tuotteet ja palvelut. Alan ykköstapahtuman houkuttelevuutta lisäävät luonnollisesti verkostoituminen, useamman samanaikaisen tapahtuman synergiaedut sekä alaa koskevien tietojen päivittäminen ajan tasalle, sillä ala kehittyy koko ajan kovaa vauhtia. ICT-ratkaisujen, energiansäästökysymysten, palveluiden ulkoistamisen ja sitä kautta kilpailukyvyn merkitys logistiikassa kasvaa kasvamistaan, joten Logistiikka-messujen kaltaiselle kohdennetulle tapahtumalle tulee riittämään kysyntää myös jatkossa, kertoo Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaoston puheenjohtaja, myyntijohtaja Juha Jaakola Rotator Oy:stä.

Esittelyssä alan uutuudet

– Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla syksyllä 2016 valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille, toteaa johtaja Heikki Ojanperä Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:stä.

Yhteistyössä Tampereen Messut ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

Logistiikka-messut on toteutettu Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa aiemmin vuosina 2011 ja 2013. Tapahtuman järjestää Tampereen Messut Oy ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto.