Logistiikka-messut

LOGY palkitsi: Sisälogistiikan Innovaatio -palkinto Broman Group Oy:lle

Tiedote  14.09.2022

Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n vuoden 2022 Sisälogistiikan Innovaatio -palkinnon saaja on Broman Group Oy. Yhtiö on saavuttanut merkittävän kasvun sisälogistiikan kehittämisen avulla. Palkinto myönnettiin tänään 14.9. Logistiikka-messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Broman Groupissa on toteutettu mittava sisälogistiikan kehityshankekokonaisuus, joka on mahdollistanut koko yhtiön kasvun. Hankkeen suurimpia linjoja olivat uuden lisätilan tehokas hyödyntäminen, toisen logistiikkakeskuksen osittainen automatisointi ja modernisointi sekä mittava pientavara-automaatiojärjestelmä lava-automaation tueksi. Samalla tehostettiin manuaaliprosesseja ja automatisoitiin erilaisia varastoautomaation tukifunktioita.

– Tuomaristo arvosti päätöksessään sitä, kuinka merkittävästi Broman Group on konsernina panostanut juuri sisälogistiikan kehitykseen. Huomionarvoista on sisälogistiikan ja sen kehityksen suuri rooli koko konsernin laajenemisessa ja kehittymisessä. Tämä on vielä suhteellisen epätyypillistä suomalaisille yrityksille. Lisäksi Broman Groupilla on selkeä suunnitelma jatkokehityksestä, kertoo LOGYn Sisälogistiikkafoorumin puheenjohtaja Elina Häme.

Vuosittain jaettavien palkintojen tarkoituksena on edistää kotimaisen sisälogistiikan kehittymistä palkitsemalla alan osaajia.

Kuvassa Logy ry:n palvelupäällikkö Mirka Airas ja toimitusjohtaja Markku Henttinen sekä Broman Group Oy:n toimitusketjujohtaja Petri Nietula ja Logistiikan kehityspäällikkö Jussi Peltola. 

Lisätiedot:
Markku Henttinen, toimitusjohtaja p. 0400 730 073, markku.henttinen@logy.fi Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry

LOGY ry on Suomen suurin logistiikan ja hankinnan asiantuntijoiden verkosto. Jäsenilleen LOGY tarjoaa alan tuoreimman tiedon, hyödyllisimmät ideat ja arvokkaimmat kontaktit. LOGYllä on noin 4900 henkilöjäsentä ja 350 yritys- ja yhteisöjäsentä. www.logy.fi