Logistiikka-messut

Vastuullista ja kestävää logistiikkaa, Transval

to 15.09.2022 13:30-14:30

Logistiikka-lava, C-halli

Transvalin asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista aiheista logistiikassa mm. vastuullisuudesta, työturvallisuudesta ja jatkuvasta kehityksestä tuoreiden case-esimerkkien kera. Yhdessä yleisön kanssa pohditaan alan tulevaisuuden uudenlaisia toimintamalleja ja kehitysnäkökulmia.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Tarkempi sisältö ja puhujat julkaistaan elokuussa!

 

Transval Group on ulkoistuslogistiikan markkinajohtaja ja edelläkävijä Suomessa sekä Pohjoismaiden suurin sisälogistiikkatalo. Yli 600 Suomessa toimivaa alansa johtavaa ja suurta yritystä luottaa tuotantonsa tai osan siitä meidän vastuullemme.

Muutamme asiakkaidemme logistiikan kiinteitä kuluja muuttuviksi kustannuksiksi ja tarjoamme skaalautuvuutta, joustavuutta, jatkuvaa kehittämistä sekä kustannussäästöjä. Palvelumme kattavat toimitusketjuratkaisut kuljettamisesta varastointiin sekä asiakkaiden tiloissa tapahtuvat sisälogistiikan ratkaisut ja logistiikan ammattiosaajien henkilöstöpalvelut. Lisäksi palvelemme lähes 800 myymälää tuotteiden hyllytyspalvelulla ympäri Suomen. Olemme alan edelläkävijöitä jo vuodesta 1994 ja meitä transvalilaisia logistiikan ammattilaisia on jo yli 5 000.

transval.fi