Logistiikka-messut

Optiscan Oy, C 2110

ke 14.09.2022 10:00-17:00
to 15.09.2022 10:00-16:00

C-halli

Tehokkuuden ja laadun parantamiseksi varastossa on tärkeää valita oikea ratkaisu ja oikeat teknologiat liiketoimintaprosesseihin. Suomen merkittävimmässä logistiikka-alan messutapahtumassa esitellään sisälogistiikan logistiikka- ja varastointiratkaisuita.

Tule messuosastollemme katsomaan ja kokeilemaan Optiscanin laite- ja Abakus-järjestelmäratkaisuita.

– AbakusDirect demo:
AbakusDirect-mobiilijärjestelmän varastotehtävien, kuten tuotteiden vastaanoton ja tilausten, keräyksen suorittamisen. AbakusDirect-ratkaisu on tarkoitettu tehostamaan varastointia, jota hallitaan ERP-järjestelmän toiminnoilla. AbakusDirect toimii perinteisen käsipäätesovelluksen tavoin, mutta sitä voidaan ohjata täysin myös puheella.

– AbakusPuheohjaus demo:
Puettavan teknologian etuina on se, että silmät ja kädet jäävät vapaiksi, jolloin työn ergonomia ja turvallisuus paranee. Kehittyneen teknologian ansiosta myös varastoprosessit tehostuvat, toiminnan laatu kohenee ja virheet vähenevät.

– Älylasi demo:
Älylasien avulla voidaan varastotyöntekijälle tuoda lisätietoa koskien työtehtävää. Tämmöisiä tietoja voivat olla esimerkiksi tuotekuvat, tuotekuvaukset. Olemme testanneet älylaseja erilaisissa varastoprosesseissa.  Älylasien tuottamalla ohjaustiedolla voidaan tehostaa oleellisesti esimerkiksi terminaalilajittelua, jossa perinteistä valokeräystä ei voida hyödyntää.